Welkom bij de Delle Tubbergen

Zalencentrum “de Delle” is gelegen naast de Protestantse Kerk aan de Hattinkstraat 4 in Tubbergen.

Tot eind 2015 was de Delle in beheer bij het bestuur van de Protestantse Gemeente Tubbergen. Onder verantwoording van het kerkbestuur is in 2015 een grondige renovatie uitgevoerd en is een stichting opgericht die met ingang van 1 januari 2016 het beheer en verhuur van de Delle heeft overgenomen. 

Naast het faciliteren van vergaderingen en andere activiteiten van de Protestantse Gemeente, zet het bestuur zich in om een  dorpshuis functie te vervullen, met alle daaraan verbonden activiteiten. 

 

Het zalencentrum beschikt over meerdere zalen. Deze zalen zijn geschikt voor het houden van bijvoorbeeld vergaderingen, bijeenkomsten, zang-,muziek- en taallessen, sportlessen, koorrepetities, enzovoort.

Tevens beschikt de Delle over een aula met opbaar-ruimte met mogelijkheden tot gekoelde opbaring, condoleance en uitvaart voor kerkleden, maar ook voor derden (algemeen gebruik)

Op deze website zullen we proberen om u een beeld te geven van de mogelijkheden van de Delle. Mochten we uw interesse gewekt hebben dan kunt u contact opnemen met onze beheerders voor verdere informatie en advies.

Gratis parkeren

De Delle Tubbergen

Hattinksttraat 4 
7651 CL Tubbergen

0623053881