Zaal huren Tubbergen

Zaal huren Tubbergen

De Delle is een multifunctioneel gebouw waar veel activiteiten plaatsvinden.

De grote zaal is op doordeweekse dagen in gebruik als dagbestedingsruimte voor een aantal cliënten van de Twentse Zorgcentra. Op de plek waar vroeger het toneel was, is nu een huiskamer voor de dagbesteding ingericht met daarnaast een snoezel-ruimte waar de cliënten hun rust kunnen krijgen.

 ’s Avonds wordt de grote zaal gebruikt voor koor repetities, streetdance en andere activiteiten.

De andere zalen zijn in gebruik als lesruimte voor taalcursussen voor statushouders, muzieklessen van kunstenschool kaliber, schilder clubs en natuurlijk als vergaderruimte voor diverse verenigingen, bedrijven en instellingen.

Ook in de avonduren zijn deze zalen regelmatig in gebruik als vergaderruimte voor o.a. het kerkbestuur van de PKN gemeente Tubbergen.

In de bouwvakvakantie is het gebouw de uitvalsbasis voor de Tubbergse fietsvierdaagse, georganiseerd door de SBN, met daarnaast randactiviteiten als een rommelmarkt, bazaar en een tijdelijk restaurant. 

Op zondag is het gebouw vooral in gebruik voor kerkelijke activiteiten.

Huren van een zaal in de Delle kan per dagdeel. Ook voor regelmatig gebruik zijn er mogelijkheden. Informeer vrijblijvend bij onze beheerders naar de gunstige huurvoorwaarden.

Gratis wifi

De Delle Tubbergen

Hattinksttraat 4 
7651 CL Tubbergen

0623053881